برای نمایش تصاویر گالری کلیک کنید


دریافت کد گالری عکس در وب

سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ چون خبر غارت بردن یاران معاویه را بر أنبار شنید خود پیاده به راه افتاد تا به نخیله رسید . مردم در نخیله بدو پیوستند و گفتند اى امیر مؤمنان ما کار آنان را کفایت مى‏کنیم . امام فرمود : ] شما از عهده کار خود بر نمى‏آیید چگونه کار دیگرى را برایم کفایت مى‏نمایید ؟ اگر پیش از من رعیت از ستم فرمانروایان مى‏نالید ، امروز من از ستم رعیت خود مى‏نالم . گویى من پیروم و آنان پیشوا ، من محکومم و آنها فرمانروا . [ چون امام این سخن را ضمن گفتارى درازى فرمود که گزیده آن را در خطبه‏ها آوردم ، دو مرد از یاران وى نزد او آمدند ، یکى از آن دو گفت : من جز خودم و برادرم را در اختیار ندارم ، اى امیر مؤمنان فرمان ده تا انجام دهم امام فرمود : ] شما کجا و آنچه من مى‏خواهم کجا ؟ [نهج البلاغه]
مشخصات مدیروبلاگ
 
زهرا سپهری[1]
مابروبچ361 تصمیم گرفتیم یه وبلاگ درباره ی زیست شناسی بزنیم.البته حضور دبیر محترممون خانم عرفانیان هم خیلی موثر بود ....خلاصه برگ سبزی است تحفه درویش چه کند بینوا ندارد بیش...!!!!!!! اگه کم و کسری در وبلاگ هست چون امسالم امتحان نهایی داریم کمتر بهش می رسیم ......شما به بزرگی خودتون ببخشید .

خبر مایه
بایگانی وبلاگ
 
آذر 90[19] دی 90[8]

ش4  -  2 و 3-2 : الف) در موقع پتانسیل استراحت پمپ سدیم پتاسیم فعال می باشد ولی کانالهای دریچه دار سدیمی و پتاسیمی غیر فعال می باشند ب) در شروع پتانسیل عمل پمپ سدیم –پتاسیم و کانالهای دریچه دار پتاسیمی غیر فعالند و در عوض کانالهای دریچه دار سدیمی فعالند . ج) در ادامه پتانسیل عمل پمپ سدیم - پتاسیم و کانالهای دریچه دار سدیمی غیر فعالند و در عوض کانالهای دریچه دار پتاسیمی فعالند . د) میزان پتانسیل آرامش حدود 65 - هزارم ولت است در موقع پتانسیل عمل تا 40+ نیز بالا می رود . ه) منحنی پتانسیل عمل دارای دو بخش بالا رو و پایین رو می باشد که در بخش بالا رو کانالهای پتاسیم بازند و کانالهای سدیمی بسته اند و در بخش پایین رو برعکس می باشد .  

شکل 6-2 :   الف) خروج انتقال دهنده عصبی از نورون پیش سینا پسی به روش اگزوسیتوز صورت می گیرد . ب) در غشاء سلول پس سینا پسی گیرنده هایی شامل انواع کانال ها و پمپ ها وجود دارد که این گیرنده ها باعث تعیین نوع سینا پس می شوند یعنی این که مشخص می کنند که سینا پس تحریکی باشد یا مهاری.

قانون دیل ( dale law) : این قانون بیان می دارد که یک نورون در تمامی سینا پس های خود همواره یک نوع انتقال دهنده عصبی آزاد می کند ودر نتیجه مهاری یا تحریکی بودن سینا پس توسط انتقال دهنده های عصبی تعیین نمی شود بلکه این امر توسط گیرنده های موجود در غشای پس سیناپسی تعیین می گردد . مثلاً استیل کولین آزاد شده از نورون حرکتی در محل سینا پس با عضله مخطط تحریکی است ولی استیل کولین ازاد شده از عصب واگ یکی از اعصاب مغزی بر روی عضله قلب منجر به مهار فعالیت قلب می شود .

9-2- : لوب ها بویانی در لوب پیشانی قرار دارند و ارتباط نزدیکی با دستگاه لیمبیک دارند

11-2: الف ) بخش قرمز رنگ یک حفره یا سینوس خونی را نشان می دهد که در فضای درونی سخت شامه قرار گرفته است . ب) نرم شا مه به سطح خارجی قشر مخ چسپیده است و همراه با آن چین خوردگی و بر آمدگی و شیار دارد .

12-2: الف ) در این شکل پنچ سینا پس وجود دارد که به ترتیب عبارتند از 1- سینا پس بین نورون حرکتی و ماهیچه چهار سر جلوی ران 2- سینا پس بین نورون حرکتی و ماهیچه عقب دو سرعقب ران 3- سینا پس بین نورون حسی ( انتهای اکسون نورون حسی )با نورون رابط 4- سینا پس بین نورون حسی با نورون حرکتی ماهیچه جلوی ران (ماهیچه چهار سر )5- سینا پس بین نورون رابط با نورون حرکتی ماهیچه عقب ران (دو سر عقب ران ) ب) همانطور که در این شکل دیده می شود در بخش جسم خاکستری نخاع سه سیناپس وجود دارد که دوتا تحریکی و یکی مهاری است ، دوتای تحریکی شماره 3و4 در بالا و مهاری شماره 5 می باشد

1-3 : الف) پایین ترین یا عمقیترین گیرنده ها ، گیرنده های فشار می باشند و سطحی ترین یا بالاترین گیرنده ها گیرنده های درد می باشند ب) بجز گیرنده درد که انتهای عصبی برهنه و فاقد پوششی از بافت پیوندی است بقیه گیرنده ها ( سرما ، گرما ، فشار ) در انتهای دندریتی خود دارای پوششی از بافت پیوندی می باشند . ج) تعداد لایه های پوششی در انتهای دندریتی گیرنده ها در گیرنده فشار از سایر گیرنده ها بیشتر است .

 شکل 2-3 :الف) عدسی چشم محدب الطرفین است و تصویری حقیقی ، وارونه و کوچکتر از شی بر روی شبکه تشکیل می دهد . 3-3 : الف) در سلولهای گیرنده نور بخش مخروطی و استوانه ای که دارای صفحات دایره ای شکل می باشند نقش دندریت را بازی می کنند به گونه ای که این بخش ها اثر محرک ( نور ) را به پیام عصبی تبدیل می کنند و سپس این پیام وارد جسم سلولی شده و از طریق اکسون به نورونهای بعدی منتقل می شود .

 5-3 : اصلاح نزدیک بینی به کمک عدسی هلالی و اگرا و دوربینی به کمک هلالی همگرا می باشد .  

 7-3 : الف) ترتیب قرار گرفتن گیرنده های چشایی بر روی زبان از جلو به عقب عبارتند از : شیرینی – شوری – ترشی – تلخی – می باشد . ب)شکل وسطی یک نوع پرز چشایی پیاله مانند مربوط به ناحیه عقب زبان ( تلخی ) را نشان می دهد که خود از تعداد زیادی جوانه ی چشایی تشکیل شده است . ج) یک جوانه چشایی شامل 1- سلول چشایی 2- سلول نگهبان 3- نورون های حسی است .

8-3 : هر نیم کره مخ داری 4 لوب می باشد پس در مجموع 8 لوب وجود دارد و هر لوب بوسیله شیارهای عمیقی از لوب دیگر جدا میشود .

9-3 : عصب بینایی از مجموع چند اکسون ساخته می شود و مولکولهای رنگیزه بینایی هم در انتهای دندریتی قرار دارند و بخش میان اکسون و دندریت که محل قرار گرفتن هسته می باشد جسم سلولی است .